top of page

Om oss

Denna resa började egentligen 1967 då vår farfar började arbeta inom resturangbranschen. Han jobbade bland annat på Berns och Ulriksdals värdshus och lärde oss det vi kan idag. Han satte grunden och vi tog stolt vidare där han slutade och har sedan dess bedrivit vårt familjeföretag. Vi har drivit och ägt ett antal verksamheter genom åren, bland annat i Täby, Vallentuna, Danderyd men även i Enköping. Vi har ett gediget intresse för mat och vin och det har med åren blivit en livsstil. Med åren har vi rest mycket runt om i världen och aktivt sökt matinspiration, något vi tar med oss in i Taverna Una.

Om taverna una

I dessa tider är det viktigt att uppmärksamma det man har och återanvända det man kan. Det är med den inställningen vi byggde upp Taverna Una, som i stort sett har växt fram genom att återvinna och restaurera möbler och material. Vi vill att våra gäster ska känna att dem gjort ett bra val när dem väljer att äta hos oss. 

Taverna Una ska kännas som att komma hem. Vi väljer noga ut råvaror som vi komponerar till maträtter och vårt mantra är kvalitet framför kvantitet. Bakom varje maträtt finns många timmar av finslipning och kärlek. Inspirationen är medelhavet med dess varma och inbjudande atmosfär. Det är precis vad Taverna Una är; Varm, inbjudande och din balsam för själen. 

bottom of page